Podem Catalunya escollirà nova direcció entre el 7 de març i l’11 d’abril

Podem Catalunya celebrarà l’assemblea ciutadana, la consulta a tots els inscrits i inscrites de l’organització, per escollir una nova direcció pel partit entre el 7 de març i l’11 d’abril. Juntament amb les persones que formaran part dels òrgans i s’escolliran els documents que marcaran el rumb polític i organitzatiu del partit. Les candidatures que vulguin concórrer al procés de primàries tenen fins el 14 de març per inscriure-s’hi, i tot i que a partir d’aquell dia ja seran públiques, les llistes definitives no es donaran a conèixer fins el 20 de març.

Entre els dies 5 i 9 d’abril es produirà el termini de votacions, tant telemàtiques com presencials amb taules de votacions al local de Podem Montcada, i el dia 11 d’abril es proclamaran els resultats de la consulta.

Com és norma a Podem, es crearan els òrgans pertinents per vetllar per la neutralitat de tot el procés. Aquests espais estarà formats tant per persones amb perfil tècnic com per membres de les diferents candidatures que es presentin.

El cercle de Podem Montcada i Reixac estudiarà i avalarà tota candidatura col·lectiva i/o individual que ho sol·liciti en la nostra Assemblea complint amb els documents i amb la democràcia interna del nostre partit.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s