Círculo de Montcada condemna l’escalada de repressió a Catalunya i mostra el seu suport a Laura Campos

Enfront de l’actual situació d’involució democràtica i davant l’escalada de repressió a Catalunya, ens veiem amb l’obligació d’expressar el nostre rebuig a la repressió política de qualsevol forma i origen, a més, volem mostrar el nostre suport a Laura Campos, alcaldessa de Montcada i Reixac, per la citació que ha rebut de la fiscalia en relació amb el referèndum.

Creiem que més que mai hem d’estar totes unides mobilitzades als carrers per acabar amb el govern antidemocràtic del PP, per defensar els drets del poble català.

Avui és un d’aquests dies en els que no es pot ser neutral. O estàs amb la democràcia o estàs amb els hereus del franquisme. Estan aplicant l’article 155 sense ni tan sols seguir els procediments per aplicar-ho, el que sembla un cop d’estat encobert i per això, ens tindran davant d’ells, no ho podem permetre.

El poble de Catalunya tard o d’hora votarà en un referèndum reconegut i democràtic.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s