Gràcies a les 1.243 persones que van donar suport a En Comú Podem

Des de Podem Montcada i Reixac volem agrair a les 1.243 persones que van donar suport a En Comú Podem al nostre municipi. Els resultats d’ahir demostren que el govern d’esquerres és imparable. Després d’aquesta nit hi ha una majoria històrica al Parlament de Catalunya.


La notícia més preocupant d’aquesta nit és l’entrada de VOX al Parlament, col·locant-se com a quarta força a Montcada i Reixac. Aquesta legislatura al Parlament, tots i totes les demòcrates hem de fer un cordó sanitari a l’extrema dreta.


Gràcies a tota la gent que ha confiat en nosaltres. Davant les grans maquinàries d’altres partits, tenim la força de la gent comuna. Aquí estem, els de la Catalunya fraterna, les d’un sol poble i les filles de les quals van aixecar aquesta democràcia.


Per últim, i no menys important, agrair a totes les persones de les meses electorals, els treballadors i treballadores públiques i els cossos de seguretat la tasca duta a terme per a què les eleccions es poguessin celebrar amb totes les mesures de seguretat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s