🌳 Zona de Baixes Emissions a Barcelona

🌳🚆 L’1 de gener entra en vigor la Zona de Baixes Emissions a Barcelona. L’objectiu d’aquesta nova normativa és reduir la contaminació i promoure un canvi d’hàbits per tal de fomentar una mobilitat sostenible.

La ZBE s’implantarà durant tot l’any, de dilluns a divendres de 7 a 20h, i afectarà tots els vehicles sense distintiu (moto, turisme, camió, furgoneta i autobús). Per resoldre tots els dubtes sobre la ZBE, podeu consultar el següent enllaç: https://www.zbe.barcelona/

 

Imatge de la campanya sobre la Zona de Baixes Emissions de Barcelona

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s