Aturem la Llei Aragonès!

Podem Montcada ha participat a la manifestació d’aquest diumenge a Barcelona per paralitzar el projecte de la “Llei Aragonès” pel risc que pot comportar de més externalitzacions de serveis a les persones.

Oliver Hernández, Secretari General de Podem Montcada, ha destacat que “cal aturar-nos per clarificar abans com es gestionen els serveis a les persones al nostre país, per blindar la prestació directa per part de les administracions públiques i regular de forma clara i transparent la concertació social”.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s