Què farem amb el teu vot?

La candidatura En Comú Podem Montcada va presentar ahir els principals eixos del seu programa en un acte a la Casa de la Vila amb l’assistència de la líder del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem, Jéssica Albiach.

Necessitem quatre anys més per continuar avançant en una Montcada més justa, sostenible i feminista.

https://www.laveu.cat/noticies.cfm/id/598971/laura-campos-_necessitem-quatre-anys-mes-continuar-avancant-montcada-mes-justa-sostenible-feminista_.htm?fbclid=IwAR3-rE37KLs1DpQYKXI1dUI96aJQBM0v9XShWDgUCGO8YzE5dUe2W83ePJs

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s