Valoraci贸n del mandato 2015-2019

-Quina valoraci贸 fa del mandat?聽
En general, 茅s positiva, sobretot destacaria que ha estat d鈥檃prenentatge. Governar requereix d鈥檜na visi贸 molt global i l鈥檈xperi猫ncia t鈥檈nsenya quines coses es poden fer i quines costen m茅s. Estar en minoria t茅 les seves dificultats, per貌 tamb茅 ens obliga a escoltar tothom i a posar-nos d鈥檃cord, el que acaba sent el m茅s democr脿tic i representatiu possible. Hem estat un govern que ha tractat de resoldre problemes hist貌rics, sobretot, de caire urban铆stic. Tamb茅 hem fet una gran aposta per les politiques socials i, avui dia, comptem amb el pressupost social m茅s elevat de la hist貌ria d鈥檃quest Ajuntament. En aquest mandat hem incrementat en m茅s d鈥1 mili贸 d鈥檈uros la despesa de l鈥櫭rea Social en partides tan importants com les beques menjador o el Servei d鈥橝tenci贸 Domiciliaria, a m茅s de posar en marxa diferents plans locals que busquen donar una visi贸 transversal i integral en l鈥檃tenci贸 a diferents col路lectius (gent gran, persones en risc d鈥檈xclusi贸 social, joves…).

-Quin 茅s el grau de compliment del Pla d鈥橝ctuaci贸 Municipal?
El PAM 茅s un full de ruta on es declaren les intencions del govern. No tot el que hi apareix s鈥檃caba fent en un sol mandat i tamb茅 es fan coses noves que no estaven recollides en un principi. Dit aix貌, el grau de la realitzaci贸 n鈥櫭﹕ molt elevat, per貌 tamb茅 茅s veritat que endre莽ar els procediments ens ha ocupat molt de temps i d鈥檈sfor莽. Les auditories fetes ens han ajudat a comprendre qu猫 ha anat passant durant els 煤ltims 20 anys a Montcada i com ha influ茂t en la corporaci贸. La gesti贸 del govern del PSC i del PDeCAT (abans CiU) va ser nefasta i va deixar el municipi endeutat.

-Com ha estat la relaci贸 amb l鈥檕posici贸?
Amb els grups s鈥檋an mantingut reunions i negociacions continuades. El PSC, per貌, ha actuat de forma irresponsable, posant traves a la tasca del govern i sense aportar res al municipi. Els acords pressupostaris i d鈥檕rdenances amb Cs han perm猫s tirar endavant els pressupostos locals i els del 2019 encara no s鈥檋an pogut aprovar perqu猫 l鈥檕posici贸 ha actuat de forma electoralista.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesi贸n:

Logo de WordPress.com

Est谩s comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesi贸n /  Cambiar )

Google photo

Est谩s comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesi贸n /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Est谩s comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesi贸n /  Cambiar )

Foto de Facebook

Est谩s comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesi贸n /  Cambiar )

Conectando a %s