President Torra, rectificació o dimissió!

El President de la Generalitat de Catalunya ha demanat les últimes hores al poble de Catalunya que “estiguem disposats a tot per viure lliures”, en referència als eslovens i eslovenes i la seva opció d’independència per via armada, en l’anomenada “guerra dels 10 dies” que l’any 1991 va tenir un cost de desenes de morts i mortes i centenars de ferits i ferides en unes condicions absolutament diferents.

El que volem i ens mereixem és un president que cridi al diàleg i l’entesa per avançar en la resolució de tants problemes pendents que ens posen a la cua d’Espanya i Europa: habitatge i pobresa energètica, treball, educació, sanitat, transició energètica i canvi de model productiu, seguretat ciutadana, contaminació i condicions ambientals per
viure, canvi climàtic, renda mínima garantida i renda bàsica universal…

President Torra, rectificació o dimissió!

Comunicat

photo_2018-12-11_18-41-56.jpg

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s