Posem Catalunya en marxa a Montcada. Pressupostos cap al canvi.

En el marc del cicle de xerrades que En Comú Podem i Catalunya en Comú estan organitzant en diferents municipis sota el títol ‘Posem Catalunya en marxa. Pressupostos cap al canvi’, la diputada al Congrés Lucía Martín ha visitat aquest migdia Montcada i Reixac per participar en el debat que s’ha fet a la sala institucional de la Casa de la Vila i que també ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Montcada, Laura Campos.

Davant d’una cinquantena de persones, Martín ha fet un repàs cronològic des de l’estiu passat per explicar com s’ha arribat a un acord per als Pressupostos Generals de l’Estat entre el govern del PSOE i el grup Unidos Podemos–En Comú Podem–En Marea. Segons la portaveu d’En Comú Podem al Congrés, aquest acord, tot i tenir les limitacions lògiques en una negociació en què totes les parts han de cedir, “és molt bo i ambiciós ja que li dona la volta a la política econòmica de Mariano Rajoy”.

Noticia laveu.cat

La imagen puede contener: una o varias personas

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s