Comunicat de Podem Catalunya

El Secretari General de Podem Catalunya, Xavier Domènech, ha comunicat avui al Consell de Coordinació i al Consell Ciutadà de l’organització la seva renúncia al càrrec. Des de Podem Catalunya volem transmetre el nostre agraïment pel seu treball i generositat per fer del nostre espai una força del canvi de referència a Catalunya i a Espanya.

Domènech va assumir el càrrec de Secretari General de Podem amb la missió de superar les divisions internes que havien caracteritzat els darrers mesos de l’organització, i des de la direcció del partit es vol posar en valor l’assoliment d’aquesta fita i la posada en marxa d’una direcció que treballa i continuarà treballant per fer de Podem una organització més forta i present a tot el territori.

Xavier Domènech ha estat un dels pilars del projecte de Podem a Catalunya i de Podemos a tot l’Estat. Des dels inicis de la nostra organització ha treballat per enfortir el projecte de canvi social i polític que representa. Dues victòries a les eleccions generals l’avalen com un líder sòlid, de consens i capaç de personificar els anhels de canvi i de justícia social que inspiren la nostra organització. Domènech també va fer un pas endavant presentant-se a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, en un moment d’extraordinària complexitat política al país.

El Consell de Coordinació de Podem Catalunya ha decidit convocar un Consell Ciutadà extraordinari pel proper dissabte 8 de setembre per analitzar la situació i prendre les mesures adequades per donar resposta a la situació.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s