Acomiadament del company Sergio Martín com a regidor de l’Ajuntament de Montcada i Reixac

Des de Circulo volem acomiadar al nostre company Sergio Martín que presentarà la seva dimissió en el proper ple de dijous 26 d’octubre.

Martin va haver de renunciar el passat mes de març a les seves responsabilitats institucionals i al seu sou en el govern, per motius de salut que l’impedien poder desenvolupar la seva tasca municipal. En la seva decisió va comptar amb el suport de l’Agrupació Circulo de Montcada i de l’equip de govern, que li desitjàvem una prompta recuperació de salut i en la seva tornada a l’activitat institucional.

Després d’uns mesos i rere un agreujament de la seva salut, el company Sergio ha expressat la impossibilitat de poder seguir en el càrrec i demana la seva dimissió irrevocable del càrrec de regidor, deixant aquest espai lliure per al següent company de Círculo que entrarà per ocupar el seu lloc.

Volem agrair la feina desenvolupada pel company Sergio durant tots aquestos anys i des de l’inici de la creació del projecte Podem Montcada i Círculo de Montcada en la nostra ciutat i, especialment, en el seu càrrec de regidor a l’Ajuntament. Volem ressaltar el seu compromís amb les regidories de Medi Ambient, control d’activitats i transparència i bon govern i la bona relació amb les diferents entitats i persones del municipi amb qui ha desenvolupat aquesta feina.

Esperem de tot cor que tingui una prompta recuperació dels seus problemes de salut i li desitgem molta sort en els seus nous projectes personals i professionals.

Per acabar, volem donar la benvinguda al company que s’incorporarà a l’equip de govern com a nou regidor membre de l’Agrupació d’electors Circulo Montcada, que prendrà possessió del càrrec de regidor el proper Ple del mes de novembre i que continuarà amb la bona tasca feta pel company Martin.

 

Continuem treballant per Montcada i Reixac.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s