Podem Montcada s’adhereix a la petició d’Assemblea Ciutadana

La postura del cercle de Podem Montcada, votada en assemblea, és donar veu a les inscrites en una Assemblea Ciutadana perquè siguin aquestes les que decideixin el futur de l’organització tant en la postura de l’1 d’octubre, la relació amb Catalunya en Comú i en la renovació de l’actual direcció de Podem Catalunya, ja que la direcció catalana, encapçalada per Albano Dante, pretenia prendre aquestes decisions sense comptar amb tots els incrits, donant veu només a cercles afins a la seva línea política. 

Per tant, subscribim totalment les paraules del Secretari d’Organització de Podemos, Pablo Echenique, «hi ha un nombre significatiu d’inscrits/es de Podem que no se senten representades en les posicions de la direcció catalana. Un nombre que difícilment pot qualificar-se com minoritari i que també té bones i democràtiques raons per discrepar. En definitiva, el que hi ha a Podem Catalunya és un problema polític.»

Aprofitem per informar que el mandat de la Secretaria General i del Consell Ciutadà Municipal, finalitza aquest any i s’haurà de convocar Assemblea Ciutadana i primàries en els òrgans municipals, com ja ha succeït a Podem Barcelona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s