Aprovada la moció, presentada per Círculo, en solidaritat amb els treballadors restauració de l’Aeroport

Tots els grups municipals, excepte el PP, van donar suport a la moció de Círculo Montcada en solidaritat amb els treballadors del sector de la restauració de l’Aeroport del Prat de Llobregat, les condicions sociolaborals dels quals poden veure’s precaritzades arran de la privatizació del servei decidida per Aena. Entre les 400 famílies afectades n’hi ha una de Montcada i Reixac. El PP considera que «la presència d’una família afectada de la localitat no justifica que es porti a ple un tema d’àmbit autonòmic». Un representant dels afectats, present a la sala, va donar les gràcies a tots els grups pel seu suport.

Un representant del treballadors del sector restauració de l'Aeroport del Prat

Més informació

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s