Montcada rep el TramaBús per denunciar la “trama socioconvergent” #TramaBusMontcada

LogoWEB

A principis del 2017 el Baròmetre del CIS ens advertia que dos dels principals problemes percebuts per la ciutadania eren “la corrupció” i “els partits polítics”. Es podria dir que es percep amb claredat que totes dues coses tenen una relació profunda, que són dues cares de la mateixa moneda. I la gent no sol equivocar-se.
Al llarg d’anys, els grans conglomerats empresarials i els aparells dels partits polítics han establert una estreta relació de conveniència on, excepte l’interès general, tothom sortia guanyant: l’accés trampós a contractes públics, les decisions a mida dels interessos patronals i silencis còmplices del món polític eren (i són encara) pagats amb finançament irregular i portes giratòries.
Davant d’això, les persones que intentem construir una altra manera de fer política tenim un repte enorme: crear organitzacions polítiques impermeables a ‘la trama’.
A Podem treballem per construir una organització impermeable a ‘la trama’ i, per a aconseguir-ho, és imprescindible que molta gent s’impliqui. Perquè quan la gent no hi és a la política, la política es podreix i ‘la trama’ guanya.

Per denunciar els casos de corrupció socioconvergents a Catalunya i a Montcada, us esperem dimecres a les 19.05h per rebre el “TramaBús” de Podem davant de l’Ajuntament de Montcada i Reixac!

TramaBusElenaPerez

TramaBusCesarArrizabalaga

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s