Pressupostos participatius

El procés dels pressupostos participatius per decidir a quines actuacions es destinaran 250.000 euros dels comptes municipals d’aquest any està despertant força interès entre la ciutadania i el teixit associatiu. Des que es va obrir el termini el passat 25 d’abril, ja s’han presentat un total de 27 propostes ciutadanes i s’han registrat més d’una cinquantena de persones a la plataforma Montcada Participa (https://participa.montcada.cat), creada per l’Ajuntament per poder prendre part en la nova iniciativa.

El termini per presentar projectes finalitza el 9 de maig. Es poden lliurar a través de la nova plataforma digital o bé presencialment a l’Ajuntament, els centres cívics La Ribera, Can Cuiàs, l’Alzina, la Casa de la Vila, el Casal de Gent Gran Casa de la Mina i l’Espai Kursaal.

Més informació

El termini per presentar projectes als pressupostos participatius finalitza el 9 de maig
laveu.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s