Círculo de Montcada compromès amb la remunicipalització de l’aigua

Círculo de Montcada aposta per remunicipalitzar el servei d’aigua a Montcada i Reixac, tal i com ens vam comprometre en ple municipal l’equip de govern al costat de la CUP per estudiar la situació en el nostre municipi, pel que fem una crida a participar en les mobilitzacions previstes per aquest diumenge 19 de març a Terrassa.
Aquest diumenge a Terrassa esperem veure’t a la manifestació promoguda per la plataforma “Aigua és Vida” i la “Taula de l’Aigua de Terrassa”.
Perquè els ajuntaments catalans que encara no han començat prenguin nota i apostin per la gestió pública d’un recurs tan crucial per a la regió mediterrània. Anirem per cridar ben alt que no es negocia amb el que és de tots i totes, per exigir una gestió precisa del recurs, sense malgastar-lo inútilment, en què s’expliqui de forma transparent on va a parar fins a l’últim cèntim gastat en la factura i perquè els ciutadans i les ciutadanes siguem part activa en la gestió dels nostres recursos, sense que absolutament ningú pugui ser exclòs del seu ús i consum com a dret humà fonamental.
És necessària la participació de totes i tots perquè fem pressió i aconseguim, amb voluntat política, dur a terme la remunicipalització de l’aigua.

photo_2017-03-17_18-58-40.jpg

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s