Document Intern Debat NSP

Podem vol posar les persones al centre de la política. Al llarg dels últims anys hem treballat per construir espais de confluència a Catalunya, tant a nivell municipal com supramunicipal. Tenim molt clar que la millor manera de lluitar per una societat més justa és construint aliances que ens permetin treballar units. Per això, des de Podem sempre hem apostat per la construcció d’un Nou Espai Polític amb forces com EUiA, Bec i ICV de cara a les properes eleccions catalanes.

DocumentInternDebatNSP

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s