La ciutadania es manifesta per recordar la darrera víctima i tornar a demanar el soterrament de l’R2 al seu pas pel municipi

Unes 300 persones s’han concentrat aquest tarda als carrers de Montcada per tornar a demanar el soterrament de la línia ferroviària R-2 al seu pas pel municipi després de la darrera víctima, un home de 75 anys, veí de Mataró, que va ser atropellat ahir al migdia a l’alçada del pas a nivell del carrer Pasqual i que eleva a 167 el número de morts causats per les vies del tren al municipi.

La concentració d’aquest dimarts ha continuat cap al pas a nivell del carrer Bogatell on s’ha fet una ofrena floral i s’ha guardat un minut de silenci en rècord a la darrera víctima al monument instal·lat a la Cruïlla del Soterrament. Posteriorment, els manifestants han entrat a les vies per tallar la circulació ferroviària durant prop d’una hora.

Més informació.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s