Escrit de Portaveus de Círculo (Mar Sempere)

Us deixem l’escrit de portaveus de Círculo Montcada en l’última edició de la Veu. Aquest mes hem visibilitzat el drama de la pobresa energètica, a través de la plataforma #NoMasCortesDeLuz formada per més de 25 organitzacions. S’han fet mobilitzacions i apagades per reclamar la prohibició dels talls de subministraments, crear una tarifa social justa, sol·licitar la devolució del deute de més de 3.500 milions de les subministradores, fer una auditoria energètica i baixar l’IVA a l’electricitat del 21 al 4%. Reclamem mesures urgents i efectives perquè deixin de morir persones per no poder pagar la factura de la llum.

escritoportaveusmardecembre

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s