Comunicat de ICV-EUiA, ERC i Círculo de Montcada

Comunicat ICV-EUiA, ERC i Círculo de Montcada

Les formacions polítiques que composen l’equip de govern, ICV-EUiA, ERC i Círculo Montcada, volen expressar el seu renovat compromís per a seguir treballant en un projecte comú, sempre en favor dels interessos dels veïns i veïnes de Montcada i Reixac.
Els resultats de les darreres eleccions municipals, tant a Montcada com en un gran nombre de localitats del nostre país, van donar l’esquena a les majories impositives. Una nova etapa que ha obligat als partits polítics a buscar aliances i teixir acords per a trobar les solucions més òptimes en benefici dels ciutadans/es de la nostra ciutat.
En aquest sentit, també volem recordar que els pactes de govern es signen entre forces polítiques. No entre persones. I en el cas que un regidor/a sigui cessat de les seves funcions, com a conseqüència de processos interns de qualsevol formació, el pacte continua vigent i inalterable.
Tenint en compte que el cessament de la Sra. Ana Ballesta s’ha dut a terme un cop realitzat l´expedient d’expulsió per part de l’Assemblea de Círculo, els partits de govern volen reiterar la inalterabilitat del pacte així com la seva legitimitat, reforçant així la voluntat de seguir treballant i governant conjuntament.
D’altra banda, i tal com ja s’ha vingut fent des de l´inici de la legislatura, l’equip de govern convida a la resta de forces polítiques, amb representació a l’ajuntament de Montcada i Reixac, a sumar-se i col·laborar amb iniciatives i aportacions per tal de respondre i oferir les millors solucions a les necessitats dels ciutadans i ciutadanes del nostre poble. També vol fer extensiva aquesta crida als veïns i veïnes de Montcada i els animem a continuar participant de forma activa des de tots els àmbits: polític, social, cultural, associatiu, esportiu…
Montcada necessita del compromís de tothom per a continuar avançant.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s