Comunicat de Círculo de Montcada i Reixac

Comunicat Círculo de Montcada i Reixac

Des de Círculo de Montcada volem donar explicacions més detallades dels fets que ens van portar a expulsar l’Ana Ballesta de la nostra agrupació d’electors, ja que entenem les queixes de la ciutadania demanant més informació.

Cal dir que aquest procés expulsió ha estat fet segons el reglament legal de la nostra agrupación d’electors. La Sra. Ballesta va ser coneixedora de totes les qüestions de les que se l’acusava i va poder defensar la seva postura i donar resposta a l’assemblea, cosa que no va fer en cap moment.

Com és ben sabut, una actitud ètica impecable i en concordança amb el nostre codi ètic és condició sine quan non per representar els interessos dels nostres votants, especialment quan s’ha estat escollit com a representant públic per a fer aquesta funció.

Volem deixar constància de que l’assemblea va recriminar en moltes ocasions les conductes negatives de la Sra. Ballesta, però ella en cap cas va modificar la seva conducta o va demanar disculpes, fet que ha propiciat que es produexi la seva expulsió de la nostra agrupació.

A Círculo de Montcada no sobra ningú, però tampoc hi ha ningú imprescindible, sigui qui sigui.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s