Taula informativa d’En Comú Podem a Montcada

Aquest dimecres a la tarda, estarem a la Rambla dels Països Catalans de Montcada i Reixac. Us esperem a la taula informativa de la candidatura d’En Comú Podem formada per Barcelona En Comú, Equo, EUiA, ICV i Podem.

A només una setmana per a les Eleccions Generals, seguim treballant per a la gent. Ha arribat el moment que sigui el poble qui celebri el resultat del 26J, i no pas els privilegiats. Vam arribar per ser els missatgers de la ciutadania i continuarem sent la vostra veu a les institucions.

VOTA EN COMÚ PODEM!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s