Agraïm el suport que seguim rebent un any després de les eleccions a Montcada

Adjuntem nota de premsa on celebrem un any de les passades eleccions on vam entrar a l’Ajuntament, un fet històric que ha estat possible gràcies al suport i la confiança que han dipositat moltes persones a Montcada i Reixac.

Un any després de les eleccions històriques a Montcada, volem seguir agraint el suport que mostra la gent i la confiança que diposita en nosaltres perquè seguim treballant pel nostre municipi.

Per descomptat, si se li pot posar un adjectiu als resultats obtinguts fa un any, aquest seria «espectacular». Sens dubte vam ser la sorpresa de les eleccions, el resultat és immillorable i no comparable amb cap altra força política. Avui celebrem que fa un any que vam entrar a l’Ajuntament amb 3 regidors venint del no-res i usant la fórmula d’Agrupació d’Electors, cosa inaudita en el nostre municipi i que encara li dóna més valor als nostres resultats.

Des del Círculo de Montcada seguim sent responsables d’aquest gran repte de ser els carters dels ciutadans i volem donar les gràcies més sinceres a totes aquestes persones que ens han fet arribar fins aquí, tant als votants com als que d’una forma o una altra estan col·laborant en aquest projecte tan il·lusionant.

Infografía1Año

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s