Més de 3.500 persones surten al carrer per exigir el soterrament a Montcada

Més de 3.500 persones, segons fonts de la Policia Local, han assistit aquest dimecres a la manifestació convocada per l’Ajuntament i la Plataforma Tracte Just Soterrament Total (PTJST) per reinvindicar el soterrament de la línia R2 al seu pas per Montcada. La mobilització ha començat a la Cruïlla del Soterrament, on  s’ha realitzat una nova perforació al  monument a les víctimes de les vies del tren en record de la darrera persona que va perdre la vida, la número 166. Tot seguit, els manifestants han travessat el pas a nivell del carrer Bogatell, han passat pel passeig Jaume I, han creuat el pas del carrer Pasqual i han acabat el recorregut davant de l’Ajuntament, on han tingut lloc els parlaments de les autoritats, que han estat precedits per l’aixecament d’un pilar de dol per part dels Castellers de Montcada.

Una informació de LaVeu.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s