Podem Montcada consulta als seus inscrits

Podem Montcada consulta als seus inscrits, al local del Carrer Clavell nº 22, divendres de 18:00h a 20:00h i dissabte de 10:00h a 13:00h

En menys d’un dia són més de 80.000 inscrits i inscrites que han votat en la consulta, necessitem la major participació possible.

El Consell Ciutadà Estatal de Podem ha pres una determinació a l’altura del moment històric que vivim: que la decisió final respecte a la possible formació d’un Govern a Espanya sigui de les bases.

A la reunió del passat dijous 7 d’abril, els nostres interlocutors ens van deixar clara una cosa: el pacte Rivera-Sánchez només admet «retocs» i és incompatible amb la presència de Podem i les seves confluències al Govern. A més, el PSOE s’ha negat explícitament, en reiterades ocasions, a explorar la via d’un Govern progressista.

Tant el PSOE com Ciutadans han estat meridians en això i nosaltres volem ser igualment clars amb les bases. Per això, plantejarem una consulta vinculant als inscrits i a les inscrites Podem, la primera pregunta és:

“Vols un Govern basat en el pacte Rivera-Sánchez?”.

És inèdit que un partit polític pregunti a les seves bases i als seus simpatitzants sobre una proposta que li han fet altres partits, però en Podem ens sentim orgullosos de liderar i promoure la democràcia directa i la participació de la gent. ¿No seria bonic que, per exemple, el PSOE fes el mateix i preguntés a les seves bases si estan d’acord amb la proposta que nosaltres vam traslladar a Pedro Sánchez? Potser li sorprendria la resposta.

De fet, aquesta és la segona pregunta de la nostra consulta als inscrits i inscrites en Podem:

“Estàs d’acord amb la proposta d’un Govern de canvi que defensen Podem, En comú Podem i En Marea?”.

La votació tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 d’abril (és a dir, entre dijous i dissabte d’aquesta setmana) a través de la pàgina web: https://participa.podemos.info/es i els resultats es publicaran el dilluns 18 d’aquest mateix mes. Per qüestions de seguretat, podran votar aquells inscrits que s’hagin donat d’alta en Podem abans del dia 2 d’abril a les 10.00h.

En Podem, totes les veus compten.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s