Indignació i reclamació del soterrament

Unes 500 persones tallen la via al pas del carrer Bogatell per mostrar la seva indignació i reclamar el soterrament

L’ajuntament, amb l’alcaldessa al capdavant, i desenes de veïns s’han aplegat al pas a nivell on hi ha hagut l’atropellament per condemnar els fets i reclamar novament el soterrament total de la via, acordat amb Adif fa més de 9 anys. La mobilització ha obligat a interrompre la circulació de trens.

Unes 500 persones, segons fonts de la Policia Local, han tallat aquest dimecres al vespre durant una hora el trànsit ferroviari de la línia R2 al pas a nivell del carrer Bogatell per mostrar la seva indignació per l’atropellament mortal d’un jove de Santa Coloma que ha tingut lloc aquest matí a l’alçada de l’estació de Montcada i Reixac. Abans d’aquesta mobilització ha tingut lloc una concentració a la Cruïlla del Soterrament, convocada per la Plataforma Tracte Just Soterrament Total (TJST) i l’Ajuntament en record de la víctima, la tercera del 2016 i la 165 en l’històric del municipi. (Més informació)

TV3: Els veïns de Montcada i Reixac protesten pel pas a nivell que creua el municipi

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s