Concentració a les 19h (cruïlla del soterrament)

El Soterrament, una necessitat urgent

El compromís de Podem Montcada/Circulo de Montcada és totali absolut, i no es tindrà en compte el signe polític de qui governien les administracions implicades per exigir el soterrament.

 Ha tornat a succeir. Ens llevem un dia normal per anar a les nostres feines i se’ns glaça la sang en conèixer una nova mort a la línia de França. Ja
són 165: el degoteig continua imparable. No ens enganyem, 
no s’aturarà mai mentre aquesta línia no es soter ri, mentre els trenspassin al mateix nivell, alguns a tota velocitat, on vivim i convivim les persones.

El Círculo de MiR/Podem MiR vol expressar el seu condol als familiars i amics d’aquesta nova víctima, i a tornar a exigir a aquells que han de prendre la decisió, el Ministeri de Foment i Adif, que JA N’HI HA PROU, que la situació que pateix la nostra població és insuportable, que no podem permetre que cap persona més perdi la vida al davant dels nostres ulls.

A hores d’ara, la nostra formació fa una crida a la ciutadania de Montcada i Reixac perquè es sumi a la concentració que aquesta tarda, al voltant de les 19:00, farem tots plegats a la Cruïlla del Soterrament.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s