Parlament Obert, divendres 18:30h Casa de la Vila‏

La iniciativa té com objectiu apropar el Parlament explicant què s’hi fa i com funciona a la ciutadania. L’acte contarà amb la presència de Albano Dante i Joan Giner diputats al Parlament de Catalunya de Podem a la coalició Catalunya Si Que es Pot.

Aquest nou projecte vol aprofitar la presència de Podem al Parlament i ser l’instrument mitjançant el qual es faci arribar als diputats de Podem les preocupacions de la gent d’una manera més directa i sense intermediaris.

Com a mínim cada setmana un dels 4 diputats de Podem del Parlament van a un poble. A cada reunió n’extreuen qüestions que els serveixen per llavors poder-les fer arribar i tractar. A més aquest projecte pioner es una iniciativa que serveix per explicar com funcionen les institucions. Aquestes xerrades permeten aconseguir arribar a temes que necessiten de les aportaciones de la gent i per tant es un mecanisme que vol també fomentar la participació.
L’acte serà presentat per la Secretària General de Podem MiR, Ana Ballesta. En finalitzar les intervencions dels ponents, s’obrirà un torn de paraules a tots els assistents, els quals podran preguntar tot allò que vulguin.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s