Nou pla d’ocupació per contractar 6 persones mitjançant una subvenció de l’AMB.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac obre un nou pla d’ocupació per contractar 6 persones mitjançant una subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació ja ha iniciat els preparatius d’aquest nou pla d’ocupació per a aturats que permetrà contractar 6 persones a l’abril. El pla compta amb una assignació de 106.059 €, dels quals 84.847,50 € els aporta l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i 21.211 € corresponen a l’Ajuntament de Montcada i Reixac. La participació de l’AMB s’emmarca dins d’un projecte de suport a les polítiques socials dels ajuntaments.

Es contemplen 6 contractacions d’una durada de 6 mesos de perfils laborals diferents: jardineria (1 peó i un oficial), construcció (dos peons i un oficial) i orientació laboral (un tècnic d’ocupació). Les tasques que desenvoluparan els nous empleats es distribueixen en dues actuacions: el manteniment del Parc de la Llacuna, parcs de Montcada i Reixac i sector 21 i el manteniment general de paviments, mobiliari i eliminació de barreres arquitectòniques.

La regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Ana Ballesta (Círculo de Montcada), ha destacat que «totes aquestes actuacions de neteja, manteniment i millores urbanes inclouran a més accions transversals, individuals i grupals, com l’acompanyament, les tutories i la millora de l’ocupabilitat dels treballadors».

Ballesta considera que «l’objectiu, a més de realitzar actuacions urbanístiques, és vincular accions formatives perquè aquestes persones puguin adquirir i entrenar competències personals i professionals i continuar la recerca autònoma de feina. Volem que els treballadors i treballadores que participin en aquest Pla d’Ocupació a més de fer una feina, puguin generar noves expectatives, incrementar la seva seguretat personal i la capacitat d’adaptació davant el mercat de treball».

Més informació 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s