El diumenge Mulla’t per l’esclerosi múltiple

mullatUn any més, Montcada i Reixac participa a la jornada solidària amb les persones afectades d’esclerosi múltiple, acollint el ‘Mulla’t’. L’esdeveniment, que se celebra arreu de l’Estat espanyol, tindrà lloc aquest diumenge, 12 de juliol, a la piscina de Montcada Aqua (Tarragona, 32) –complex que s’encarrega de l’organització de l’acte a nivell local–, i consisteix a aconseguir el màxim de metres nedats possible a favor de les persones que pateixen aquesta malaltia crònica. L’acte central del ‘Mulla’t’ és la capbussada conjunta entre totes les persones que en aquells moments es trobin a la piscina, a les 12 h, però una hora abans, a les 11 h, hi haurà una sessió d’aquagym. Tots els diners de les entrades que es recaptin aquest dia, les donacions, així com els diners que s’aconsegueixin de la venda d’articles promocionals –que ja es poden adquirir a la recepció de l’Aqua– es donaran íntegrament a la campanya.

El ‘Mulla’t’ l’organitza la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i pretén conscienciar la població sobre aquesta patologia, així com recollir fons per finançar els serveis de neurorehabilitació de la FEM (www.fem.es). La d’enguany serà la 22a edició d’aquesta activitat, que per a aquesta ocasió compta amb els dissenys de la il·lustradora Pilarín Bayés, que es poden veure en tot el material de publicitat i de promoció de l’esdeveniment.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s