Presentació del nou cartipàs municipal a la premsa

equipo

“La reorganització del cartipàs respon a la voluntat de simplificar, fer més transparent l’administració i estalviar”, aquest ha estat el resum que ha fet l’alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA-E), a l’hora de presentar aquest matí el nou cartipàs municipal a la premsa. L’edil ho ha fet acompanyada dels portaveus dels grups al govern i presidents de cada Àrea, Óscar Gil (ICV-EUiA-E), responsable de l’Àrea Econòmica; Jordi Sánchez (ERC), president de l’Àrea Territorial, i Ana Ballesta (Círculo Montcada), qui estarà al front de l’Àrea Social. Els trets principals del nou cartipàs són que l’Àrea Interna queda inclosa a la de Presidència i que hi ha presència de regidors de tots tres grups als quatre grans blocs en què queda definit el consistori. “D’aquesta manera volem millorar la comunicació entre àrees i garantir que totes les decisions es prenguin amb corresponsabilitat i solidaritat”, ha assenyalat Campos.

A banda de les presidències, les responsabilitats a assumir seran les següents : Óscar Gil (Hisenda); Ana Ballesta (Promoció Econòmica); Montse Ribera, d’ERC, (Serveis Generals, Comerç i Turisme); Jordi Sánchez (Via Pública, Urbanisme); Jéssica Segovia d’ICV-EUiA-E (Presidència, Habitatge, Educació, Infància, Joventut, Oficina d’Atenció a la Dona); Mar Sempere, de Círculo (Serveis Socials i polítiques d’inclusió); Mónica Martínez, d’ICV-EUiA-E (Ciutadania, Cultura i Patrimoni,); Salvador Serratosa, d’ERC (Esports), i Sergi Martín, de Círculo (Medi Ambient, Control d’Activitats i Salut Pública, Transparència i Bon govern).

Respecte els salaris, l’equip de govern reduirà el seu sou en 96.076,04 euros, un 21,6% menys respecte el que cobrava l’anterior executiu. L’alcaldessa tindrà unes atribucions de 50.000,30 euros anuals, un 22,93% menys (14.867,86) que l’anterior, sou que pujava a 64.868,16 euros. A banda de l’alcaldessa, altres tres regidors (Sánchez, Ballesta i Gil) tindran dedicació exclusiva i rebran 40.000,10 euros a l’any, 15.994,58 euros menys (28,60%) que les anteriors dedicacions al 100%. La resta d’edils del govern tindrà dedicació parcial, del 75% de la jornada, amb 30.000 euros anuals cadascú.

El govern ha presentat el cartipàs a primera hora del matí als grups de l’oposició, al migdia als treballadors del consistori i a la tarda (Casa de la Vila, 19.30h) farà una assemblea oberta a la ciutadania.

Informació de LaVeu.cat

Més información aquí

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s