Actualitzada la guia del transport públic de Montcada i Reixac

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha actualitzat la guia del transport públic de Montcada i Reixac i ja es pot recollir als equipaments municipals i als punts habituals on es distribueix ‘La Veu de Montcada i Reixac’. La publicació té un format de butxaca i hi apareix un plànol amb les parades d’autobús, tren i metro que hi ha al municipi, els horaris dels autobusos de TMB que passen per Montcada i Reixac, dades de les línies de Renfe i un plànol de la xarxa de metro. Consulta el mapa:

Mapa del transport públic a Montcada i Reixac

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s