Ple d’investidura demà dissabte (12 h) a la Casa de la Vila

En el Círculo de Montcada seguim fent història, de manera que demà serà un dia molt important per a la nostra agrupació d’electors, ja que els tres regidors electes del Círculo (Ana Ballesta, Maria del Mar Sempere i Sergio Martín) prendran possessió del seu càrrec i votaran a la persona que ocupi l’alcaldia. 
Per fer el seguiment de la sessió demà dissabte a les 12:00 h, s’habilitarà la pantalla de televisió de la sala institucional de la Casa de la Vila per tal que la ciutadania pugui veure en directe el Ple. També es pot seguir per Montcada Ràdio (104.6 FM i www.montcadaradio.com).

concejales

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s