Trobada amb ERC al local social ABI

Seguim amb la presa de contactes amb els diferents partits polítics que s’han posat en contacte amb la nostra formació, i dins del nostre compromís de transparència, volem informar a l’opinió pública que avui hem estat convidats a trobar-nos amb ERC al local social ABI a les 20:00 h.

Com ja vam expresar ahir, entenem que aquestes trobades s’emmarquen dins dels contactes que considerem que han de fer-se amb tota formació política que així ens ho sol·liciti. Va dins del nostre ADN aquest tarannà democràtic.

Volem deixar molt clar que en tals reunions, no s’establirà cap tipus de pacte o acord, per petit que sigui i fins i tot que pugui ser el cas que s’assisteixi a ells sabent per endavant que existeixen moltíssimes dificultats per a això. Però el nostre caràcter dialogant requereix que les celebrem.

Com hem vingut fent des de l’inici de la nostra trajectòria política qualsevol pacte i/o acord seran decidits en el nucli del nostre Cercle de forma assembleària i mai aniran en contra del nostre compromís ètic ni en contra de les persones que representem.

Nota_Seguim amb la presa de contactes amb els diferents partits polítics

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s