Trobada amb el PSC, avui dijous a les 21:30 h a l’Ajuntament de MiR

Des del Círculo de Montcada, i sempre en ànim de la transparència i honestedat, volem donar a conèixer a l’opinió pública la concertació d’una trobada amb el PSC, avui dijous a les 21:30 h a l’Ajuntament de MIR, per sol·licitud expressa d’aquest partit polític.

Entenem que com a formació democrática, aquestes trobades s’emmarquen dins dels contactes que considerem que han de fer-se amb tota formació política que així ens ho sol·liciti. Va dins del nostre ADN aquest tarannà democràtic.

Volem deixar molt clar que en tals reunions no s’establirà cap tipus de pacte o acord, per petit que sigui i fins i tot que pugui ser el cas que s’assisteixi a ells sabent per endavant que existeixen moltíssimes dificultats per a això. Però el nostre caràcter dialogant requereix que les celebrem.

Com hem vingut fent des de l’inici de la nostra trajectòria política qualsevol pacte i/o acord seran decidits en el nucli del nostre Cercle de forma assembleària i mai aniran en contra del nostre compromís ètic ni en contra de les persones que representem.

Comunicat complert

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s