Cost de la campanya electoral

Dins del nostre compromís de transparència, volem informar a l’opinió pública del cost total de la campanya electoral. El Círculo de Montcada i Reixac va decidir, per principis ètics, renunciar a finançar-se a través de qualsevol entitat bancària i només ho fa mitjançant aportacions voluntàries de simpatitzants. Ademés, el cost de la campanya electoral serà assumit pels membres del Círculo de Montcada i Reixac que han obtingut representació municipal.

CosteCampaña2015.JPG

 

Cost pancartas

Factura Roller

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s