El Círculo de Montcada acusa el PSC de defugir d’un possible debat

Això del temps és una excusa perquè nosaltres ho vam proposar la setmana passada, amb prou antelació; el que creiem és que el PSC no té gens d’interès a donar la cara davant dels ciutadans de Montcada, com van fer amb l’alcaldessa sortint María Elena Pérez.

Círculo de Montcada va convidar a les 11 candidatures fa una setmana, via mail, a un debat perquè la ciutadania pogués conèixer de primera mà, les propostes de les diferents forces. Davant la mateixa, el PSC no va respondre, com tampoc ho van fer la resta de candidatures a excepció d’EB i CCD. Això, demostra que la declaració d’ahir al seu compte de Twitter contra ERC, al no considerar seria la petició de debat a quatre dies del final de campany, a més d’infravalorar la seva petició per ser ERC la força amb menys representació plenària, queda totalment invalidada, ja que des del Círculo de Montcada es va proposar la setmana passada, per la qual cosa es podria haver preparat amb prou antelació.

Per aquest motiu, creiem que el PSC no té gens d’interès a donar la cara davant dels ciutadans de Montcada, i per això posa tantes excuses, com van fer amb la sortint alcaldessa María Elena Pérez.

http://www.laveu.cat/eleccions-municipals-2015.cfm/grup/584150/id/589779/el-circulo-acusa-psc-defugir-possible-debat.htm

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s