Els nostres avís, un tresor.

Els nostres avís, un tresor.

Hem de recuperar, en la vida de cada dia, el diàleg entre generacions.

Des de l’Ajuntament treballarem en la dinamització d’espais de desenvolupament personal, promocionant un envelliment actiu. Volem acostar els nostres avis als més joves, promovent un intercanvi cultural intergeneracional que considerem enriquidor: ells són font de saviesa, no podem deixar d’aprofitar-la, són un tresor preuat. Aquests objectius s’aconseguiran si gestionem els Casals, proporcionem una assistència social adequada i de qualitat, i si creem residències i centres de dia que siguin més acollidores i funcionals per als qui ja no són tan atònoms.

recorteavisnota

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s