El compromís del Círculo de Montcada és total i absolut, i no tindrem en compte el signe polític de qui governi en les administracions implicades per exigir el soterrament.

Ens deuen un soterrament!

En el Círculo de Montcada i Reixac ens comprometem a donar tot el recolzament i suport sense reserves a la plataforma veïnal “Tracte Just, Soterrament Total ja!, per aconseguir el soterrament, i insistirem, amb tota la força possible que un Consistori pot exercir, per tal d’aconseguir que s’inclogui d’una vegada per totes els fons necessaris en els propers Pressupostos Generals del Govern d’Espanya. Aquesta plataforma aplega més d’una setantena d’entitats locals en tots els seus actes reivindi-catius i d’homenatge a les víctimes.

El soterrament de la línia de Portbou és, segurament, l’actuació que pot incidir de manera més positiva en el tramat social de la ciutat. En aquest sentit, el nostre compromís és total i absolut, i no es tindrà en compte el signe polític de qui governi en les administracions implicades per exigir-lo. Creiem que Montcada i Reixac ha pagat ja suficient tribut a la metròpoli Barcelona, tant en termes materials com, per desgràcia, en termes humans.

paso a nivel

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s