En el Círculo de Montcada ens sumem al suport per la concentració contra la corrupció en el nostre Ajuntament.

Formarem part de la mobilització ciutadana convocada per aquesta tarda sota el lema “Prou corrupció. Dimissions”, en una necessitat urgent de canviar les actuals formes de fer política de l’actual govern.

El Círculo de Montcada i Reixac manté el seu suport a la concentració d’aquesta tarda (19:30 h) a la Casa de la Vila per radicà la corrupció i crida a tota la ciutadania a manifestar-se contra el govern del PSC i CiU, per donar suport i mantenir persones, en càrrecs públics, que no han estat al servei de la ciutadania i que han governat en benefici propi. La substitució de l’alcaldessa M. Elena Pérez, ens sembla un intent de rentat de cara electoralista per fer creure a la ciutadania que s’està radicant la corrupció al consistori, però que al cap i a la fi, les actuacions del govern local segueixen sent les mateixes en tot moment.

Exigim responsabilitats al govern per haver consentit, durant aquests anys, tacar la imatge del municipi amb actuacions corruptes dels dirigents polítics.

El nostre objectiu és aconseguir eradicar la corrupció al nostre ajuntament i una major transparència cap a la ciutadania.

Volem un ajuntament al servei dels ciutadans i ciutadanes.

concentracio

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s