La societat més justa és la societat més igual.

Continuem mostrant parts del nostre programa, elaborat per la ciutadania i experts, avui: La societat més justa és la societat més igual.

L’objectiu d’aconseguir la justícia social passa inevitablement per garantir que qualsevol persona pugui desenvolupar el seu projecte de vida, i això només es pot fer en el marc d’una societat sense desigualtat, amb les mateixes oportunitats per a tothom. El Círculo de MiR desenvoluparà polítiques d’igualtat adreçades a escurçar les diferències socioeconòmiques dins la nostra comunitat.

Hem de tractar la desigualtat ciutadana en totes les àrees i convertir-la en un dret superior que ha d’impulsar polítiques d’igualtat, lluitant contra tota forma de racisme, de xenofòbia, de masclisme o d’exclusió per identitat de gènere, orientació sexual i/o discapacitat.

Volem fer del nostre municipi un element fonamental per a la que travessen tots els àmbits, administratius, de seguretat, cultural, educatiu, laboral, etc., i fer que no només en el nostre municipi s’hi arribi a una situació d’igualtat entre generes sinó que la inseguretat que provoca aquest problema desaparegui. Tot i que el nostre objectiu no es fàcil des de la nostra agrupació volem canviar tots plegats aquestes situacions de discriminació.

4 Vias tren - Círculo MiR

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s