Ignorar la sentència posa en evidència la falta d’ètica de l’alcaldessa i el silenci del PSC i CiU la falta de responsabilitat política.‏

El poble de Montcada reclama dignitat.

El Círculo de MiR vol mostrar el seu més sincera indignació davant la decisió de Pérez de mantenir-se en el càrrec i ampliar la seva baixa laboral. En lloc de donar la cara per dimitir i donar explicacions en un gest d’honestedat i de respecte cap als ciutadans i ciutadanes que van dipositar en ella la seva confiança i per tant en el PSC de Montcada. És inadmissible que els nostres representants polítics es burlin d’aquesta manera dels ciutadans i ciutadanes, per el que continuem demanant que comparegui públicament per demanar perdó i abandoni immediatament el seu càrrec en un acte d’humilitat i d’ètica ja no només política sinó personal.

Com a moviment ciutadà ens veiem obligats també a ser molt crítics amb la postura que han pres tant el PSC com CiU, l’actual equip de govern, en mantenir-se en silenci en comptes de denunciar el succeït i retirar el seu suport a l’alcaldessa.

recortecomunicado

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s